om oss

Vi som jobbar på WeLearnIT har en passion som ligger till grund för allt vi gör:

Vi vill skapa hållbara människor
Det låter kanske stort, pretentiöst, flummigt… men vi är så in i bomben övertygade om att hållbara människor leder till lyckligare individer, familjer och relationer. Och – som grädde på moset – hållbara människor skapar dessutom framgångsrikare företag och ett bättre samhälle.
Så därför har vi valt att satsa på coaching som ger individer personlig utveckling och hjälp att nå sina livsmål, cultural flow™ som utvecklar organisationer och ger en exceptionell hävstång att nå sin fulla potential och utbildningar som ger insikt och kunskap genom fakta baserad på gedigen forskning inom neurobiologi, ledarskap och kommunikation.
För att företagen helhjärtat ska kunna satsa på sina medarbetare och sin utveckling, erbjuder vi även stöttning och hjälp med digitala arbetsplatser.
Vi utmanar “one-size-fits-all”, för vi är också helt övertygade om att alla människor är olika men alla kan (och vill) bidra och vara en del av samhället. Så därför: ADHD, Emotionell Intelligens och Non-Violent-Communication ligger oss extra varmt om hjärtat.